Om os

Hvem er vi?

Velkommen til Garnbussen - din lokale mobile garnbutik i Frederikssund og omegn.
En hyggelig strikkeoplevelse på hjul!

Garnbussen startede som en drøm i december 2022 og blev til virkelighed i løbet af start 2023 som svar på den tiltagende udfordring med lukning af traditionelle garnbutikker.
Vi tror på, at det bedste garnkøb sker, når du kan se og mærke det personligt, især når det kommer til farvevalg. Derfor tilbyder vi en unik oplevelse, hvor du kan booke os til private arrangementer, strikkeklubber, cafébesøg o. lign.

Vi er en trio bestående af Line, Rikke og Sigurd. Line, eksperten i garn og opskrifter, og Rikke, den entusiastiske hobby-strikker, der elsker at udforske nye projekter i alle regnbuens farver. Vi deler en fælles passion for garn og ønsker at sprede glæden ved strikning videre til vores kunder.
Line kan fremtrylle mesterværker til både store og små, mens Rikke kaster sig glad ud i diverse projekter, alt fra sweatre og strømper til farverige tørklæder.
Lines mand Sigurd står for alt det andet, som hjemmeside, reklamer, økonomi og levering af ordrer.

Vi tager os af garn og strik, mens han er en haj til det tekniske og er der noget der driller, så det ham vi tager fat i.


Vi er et team, der inspirerer hinanden, og vores forskelligheder styrker vores engagement for at skabe en unik og inspirerende strikkeoplevelse. Garnbussen er vores måde at bringe butikken direkte til dig, så du kan opleve garnet, få inspiration og rådgivning, før du foretager dit køb. Vi ser frem til at dele vores passion med dig og skabe smukke strikkeprojekter sammen. Vi er enormt glade for at blive taget så godt imod som vi er. Vi elsker hvad vi laver, og det betyder enormt meget at glæden er gengældt af vores kunder.


Velkommen ombord på vores rejse med Garnbussen!

Line

Rikke

Sigurd