Ofte stillede spørgsmål

Find det spørgsmål du søger, og tryk på pilen for at se svaret. Hvis det du søger mangler, så skriv til os på line@garnbussen.dk eller skriv til os på enten Facebook eller Instagram

Hvor kører vi henne?

Vi kører primært i Nordsjælland, og vi befinder os selv i Sundbylille i Frederikssund, så derfor opererer vi primært i dette område.

Du kan se hvor vi holder til og hvor vi kører mest kortet her, og i dette område tilbyder vi gratis, personlig og hurtig levering ved køb via webshoppen.

Vi kører også længere væk til private bookinger, dog kan det ændre på prisen så den bliver mere end 199 kr. for bookingen.

Så skriv til line@garnbussen.dk, hvis du har et spørgsmål eller en forespørgsel vedrørende en booking, så kan vi højst sandsynlig godt finde en løsning!

Hvilke garnforhandlere har vi?

  • Jord Clothing
  • Istex
  • Mayflower

Vi handler primært Jord Clothing, som er en norsk garn forhandler, med det lækreste uld garn. Vi er blevet deres første forhandlere i Danmark og er meget stolte og glade over vores nye samarbejde.
Derudover handler vi med Istex' lækre garn, som er en islandsk garn forhandler.
Vores sidste forhandler er den danske garn forhandler Mayflower, der har et utrolig lækkert udvalg af garn og garntyper.

Har du en forespørgsel på et bestemt garn eller garnfarve, skriv til os, og så kan vi højst sandsynlig bestille det med hjem næste gang vi køber ind.

Hvem kan booke os?

Du kan booke os både som privat eller erhverv.

Så har i jeres egen strikkeklub kan i sagtens booke os ud, for at gøre jeres strikke dag lidt ekstra speciel.

Har du din egen café eller et arrangement, hvor du tænker at GarnBussen ville passe godt til, så kan du sagtens booke os.

Vi kan bookes til stort set alle adresser, om det er en virksomhed eller privat adresse. Har du spørgsmål eller en forespørgsel vedrørende booking, så skriv til os på line@garnbussen.dk, Facebook eller Instagram

Hvor kan man finde os?

Vi melder os til de fleste garn relaterede events og arrangementer, samt lokale markedsdage i Nordsjælland. Du kan se vores køreplan her.

Hvis du står for at planlægge events eller arrangementer, hvor du tænker at vi ville passe godt ind med vores garn, garnpakker og opskrifter, så må meget gerne kontakte os på mail, og give en beskrivelse af arrangementet.

Har i en fysisk butik?

Nej, vi har ikke en klassisk fysisk butik, men du kan dog sagtens komme forbi os på Sundbylillevej 44, 3600 Frederikssund, og hente din bestilling.

Du kan også sende en forespørgsel på sms til 24 41 22 66 eller på Facebook / Instagram, hvis du har lyst til at se og mærke på vores garn. Hvis du gerne vil se noget på dagen du skriver, bedes du skrive så tidligt som muligt, så vi har tid til at gøre klar, og skriv gerne hvilket garn eller hvilken garntype du er interesseret i, for at vi kan give dig den bedste oplevelse.
Vi pakker nemlig med glæde GarnBussen med lige netop det garn du har lyst til at se og røre.