Café Rosa 30. August 2023

Café Rosa 30. August 2023

GarnBussen besøger Café Rosa  
Hold på dine strikkepinde, for i morgen er det dagen! Garnbussen er ved at gøre klar til at rulle ind hos Café Rosa til en uforglemmelig strikkecafé-oplevelse. 

Vi har tidligere besøgt strikkecaféen hos Café Rosa og vi gentager nu med glæde succesen. 

Dato og tidspunkt: Onsdag den 30. August kl. 18.30

Adresse: Café Rosa, Kongensgade 34, 3550 Slangerup

Café Rosa: Hvor hygge og kreativitet mødes.
Café Rosa er det perfekte sted for en hyggelig aften med strik og samvær. Deres udsøgte mad, varme atmosfære og skønne kaffe skaber den ideelle ramme om en strikkecafé. Og i morgen bliver det endnu bedre med Garnbussens besøg!

Garnbussen - Dit garnparadis på hjul
Garnbussen er ikke bare en almindelig butik. Det er en mobil oase for garnentusiaster. Vores brede udvalg af garn i alle farver og teksturer vil få dit kreative hjerte til at banke hurtigere. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte garn til dit næste projekt. 

På dagen vil der være rigtig gode tilbud til deltagerne til strikkecaféen og vi glæder os til endnu en skøn aften, i et helt fantastisk selskab. 

Hvis du vil se nærmere på vores udvalg, kan du allerede nu kigge dig omkring i webshoppen her på siden, hvor du kan se hele vores sortiment. 

Bilen er pakket med garn og masser af strikkeopskrifter til inspiration. Og så har vi, som altid, et udvalg af strikketilbehør og pinde med. 

Vi glæder os til at møde andre strikkeentusiaster, dele erfaringer og nyde den dejlige stemning i Café Rosa's strikkecafé.

Bliv opdateret
Følg med på vores nye blog for opdateringer om begivenheden, billeder og en opfølgning efter i morgen.

Vi glæder os til at se dig hos Café Rosa. Lad os sammen strikke, skabe, og dele øjeblikke af glæde og kreativitet. Det bliver en dag, du sent vil glemme.

Har du ikke fået plads til strikkecafén i morgen?

Der er udsolgt til strikkecaféen i morgen. Men følg med her på vores hjemmeside, på facebook og på instagram for de næste arrangementer. 

Du kan også booke GarnBussen til dit strikke arrangement. Du finder vores bookingkalender her på hjemmesiden. 

Strik løs - Det er sundt.

Hilsen Line og Rikke

Tilbage til blog

Indsend en kommentar